APA:
کپییادگاری، مژگان، اسماعیل زاده کناری، رضا، و هاشمی، سیدجعفر. (1398). بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(4 (پیاپی 42))، 89-101. SID. https://sid.ir/paper/521359/fa
Vancouver:
کپییادگاری مژگان، اسماعیل زاده کناری رضا، هاشمی سیدجعفر. بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(4 (پیاپی 42)):89-101. Available from: https://sid.ir/paper/521359/fa
IEEE:
کپیمژگان یادگاری، رضا اسماعیل زاده کناری، و سیدجعفر هاشمی، “بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 4 (پیاپی 42)، pp. 89–101، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521359/fa