مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,202
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

590
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص کیفی مغز بنه واریته موتیکا (Pistacia atlantica var. mutica) تحت شرایط نگهداری و بسته بندی مختلف

صفحات

 صفحه شروع 17 | صفحه پایان 26

چکیده

 نسبت اسیدهای چرب غیراشباع به اشباع و مقدار ترکیبات توکوفرولی و پلی فنلی روغن مغز بنه در لحظه صفر به ترتیب 6.8 و 725.28 و 40.1 میلی گرم در کیلوگرم روغن بود. همچنین خصوصیات کیفی روغن مغز بنه (عدد پراکسید, عدد دی ان مزدوج و عدد کربونیل) در لحظه صفر نشان داد که حداقل اکسایش لیپیدی در مغز بنه صورت گرفته است. شدت افزایش عدد پراکسید و عدد دی ان مزدوج روغن نمونه های مغز بنه بسته بندی شده در کیسه های چهارلایه پلاستیکی PA/PE/PA/PE تحت هوا و خلا و همچنین کیسه های سه لایه پلاستیکی PET/AL/LLDPE تحت هوا و خلا طی 12 هفته نگهداری در سه دمای 20, 35 و 50oC بیانگر عدم تغییرات معنی دار در این دو شاخص بود اما میزان کاهش ترکیبات پلی فنلی و توکوفرولی در روغن این نمونه ها در سه دمای مختلف, اختلاف معنی داری (p<0.05) داشت. شدت کاهش ترکیبات توکوفرولی در بدترین شرایط 17.9 درصد بود که عامل پایداری بسیار بالا مغز بنه نسبت به اکسایش لیپیدی در پایان دوره نگهداری 12 هفته ای شد. روند تغییرات شاخص های ذکر شده, طی دوره نگهداری در سه دمای مختلف نشان داد که اثر شرایط بسته بندی باعث اختلافاتی در روند تغییر این کمیت ها شد به خصوص در دمای 50oC. بسته بندی نمونه های مغز بنه با کیسه سه لایه پلاستیکی PET/AL/LLDPE تحت خلا نسبت به بسته بندی های دیگر بهترین شناخته شد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صداقت، ناصر، و توکلی، جواد. (1390). بررسی خواص کیفی مغز بنه واریته موتیکا (Pistacia atlantica var. mutica) تحت شرایط نگهداری و بسته بندی مختلف. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(1)، 17-26. SID. https://sid.ir/paper/143649/fa

    Vancouver: کپی

    صداقت ناصر، توکلی جواد. بررسی خواص کیفی مغز بنه واریته موتیکا (Pistacia atlantica var. mutica) تحت شرایط نگهداری و بسته بندی مختلف. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(1):17-26. Available from: https://sid.ir/paper/143649/fa

    IEEE: کپی

    ناصر صداقت، و جواد توکلی، “بررسی خواص کیفی مغز بنه واریته موتیکا (Pistacia atlantica var. mutica) تحت شرایط نگهداری و بسته بندی مختلف،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 1، pp. 17–26، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143649/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button