Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

826
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

585
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 96

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رییسی، مرضیه، قربانی، محمد، کاشانی نژاد، مهدی، و صادقی ماهونک، علیرضا. (1394). بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 7(2)، 77-96. SID. https://sid.ir/paper/240170/fa

    Vancouver: کپی

    رییسی مرضیه، قربانی محمد، کاشانی نژاد مهدی، صادقی ماهونک علیرضا. بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1394؛7(2):77-96. Available from: https://sid.ir/paper/240170/fa

    IEEE: کپی

    مرضیه رییسی، محمد قربانی، مهدی کاشانی نژاد، و علیرضا صادقی ماهونک، “بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 7، no. 2، pp. 77–96، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240170/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا