APA:
کپیحدادخداپرست، محمدحسین، حبیبی نجفی، محمدباقر، الهامی راد، امیرحسین، و دیواندری، نسیم. (1385). بهینه سازی فرآیند تولید شیرگیاهی از دانه کامل و کنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 2(1 (نیمه اول))، 15-26. SID. https://sid.ir/paper/143665/fa
Vancouver:
کپیحدادخداپرست محمدحسین، حبیبی نجفی محمدباقر، الهامی راد امیرحسین، دیواندری نسیم. بهینه سازی فرآیند تولید شیرگیاهی از دانه کامل و کنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛2(1 (نیمه اول)):15-26. Available from: https://sid.ir/paper/143665/fa
IEEE:
کپیمحمدحسین حدادخداپرست، محمدباقر حبیبی نجفی، امیرحسین الهامی راد، و نسیم دیواندری، “بهینه سازی فرآیند تولید شیرگیاهی از دانه کامل و کنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 1 (نیمه اول)، pp. 15–26، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143665/fa