مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,247
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

322
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی فرآیند تولید شیرگیاهی از دانه کامل و کنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 26

چکیده

 یکی از محصولات پروتئینی دانه کنجد, عصاره شیر مانندی است که در سالهای اخیر در برخی کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه مورد استقبال چشمگیر قرار گرفته است. این تحقیق نیز جهت شناساندن این محصول و بهبود کیفیت آن بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی به اجرا در آمده است. به منظور تولید یک نوشیدنی شیر مانند از دانه کامل کنجد یا کنجاله آن, تاثیر 3 متغیر pH در سه سطح (6.5, 7.5 و8.5 ) و زمان مخلوط کردن در دو سطح (15 و30 دقیقه) برترکیب محصول در قالب آزمایش فاکتوریل با طرح پایه کاملا تصادفی بررسی شدند. صفات مورد بررسی عبارت بودند از: میزان پروتئین, چربی و ماده خشک کل. جهت ارزیابی حسی, از نمونه های شیر تولید شده از دانه کامل و کنجاله کنجد در pH طبیعی استفاده گردید. بدین ترتیب که نمونه های شیر تولید شده با 2 سطح شکر (6و 8 درصد) و 3سطح وانیل (0 و 40 و 60ppm) فرموله شده و در اختیار گروه ارزیاب قرار گرفتند. ارزیابی حسی شیرهای تولید شده توسط 25 نفر ارزیاب از طریق آزمون رتبه بندی انجام شد. نتایج نشان داد که بهترین شیر از لحاظ میزان پذیرش, شیر تولیدی با pH طبیعی (6.5) و 15 دقیقه زمان مخلوط کردن با 6 درصد شکر و ppm 40 وانیل می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حدادخداپرست، محمدحسین، حبیبی نجفی، محمدباقر، الهامی راد، امیرحسین، و دیواندری، نسیم. (1385). بهینه سازی فرآیند تولید شیرگیاهی از دانه کامل و کنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 2(1 (نیمه اول))، 15-26. SID. https://sid.ir/paper/143665/fa

    Vancouver: کپی

    حدادخداپرست محمدحسین، حبیبی نجفی محمدباقر، الهامی راد امیرحسین، دیواندری نسیم. بهینه سازی فرآیند تولید شیرگیاهی از دانه کامل و کنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛2(1 (نیمه اول)):15-26. Available from: https://sid.ir/paper/143665/fa

    IEEE: کپی

    محمدحسین حدادخداپرست، محمدباقر حبیبی نجفی، امیرحسین الهامی راد، و نسیم دیواندری، “بهینه سازی فرآیند تولید شیرگیاهی از دانه کامل و کنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 1 (نیمه اول)، pp. 15–26، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143665/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button