APA:
کپیایزدخواستی، زهرا، فاضل، محمد، و عباسی، هاجر. (1398). بررسی تاثیر مخلوط کنجاله کنجد و آرد سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس. علوم غذایی و تغذیه، 16(4 (پیاپی 64) )، 33-44. SID. https://sid.ir/paper/143252/fa
Vancouver:
کپیایزدخواستی زهرا، فاضل محمد، عباسی هاجر. بررسی تاثیر مخلوط کنجاله کنجد و آرد سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(4 (پیاپی 64) ):33-44. Available from: https://sid.ir/paper/143252/fa
IEEE:
کپیزهرا ایزدخواستی، محمد فاضل، و هاجر عباسی، “بررسی تاثیر مخلوط کنجاله کنجد و آرد سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 4 (پیاپی 64) ، pp. 33–44، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143252/fa