مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

929
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

348
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن و تولید کنجاله آفتاب گردان در مقیاس صنعتی

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 37

چکیده

 مرسوم ترین روش های استخراج روغن از دانه های روغنی, استفاده از پرس و حلال می باشد. در پژوهش حاضر, تاثیر درجه حرارت پخت (70, 80 و 90 درجه سانتی گراد) و رطوبت دانه های خروجی از دیگ پخت (7, 7.5 و 8 درصد) بر برخی از خصوصیات شیمیایی روغن آفتاب گردان از جمله میزان مواد ریز نامحلول در روغن, اسیدیته, میزان رطوبت, پروتئین و روغن کنجاله بررسی شد. تجزیه و تحلیل آماری و بهینه سازی فرایند به روش سطح پاسخ انجام شد. نتایج نشان داد که با افزایش درجه حرارت پخت میزان مواد ریز نامحلول و اسیدیته روغن افزایش ولی میزان رطوبت و روغن در کنجاله کاهش یافت. با افزایش میزان رطوبت دانه های خروجی از دیگ پخت از میزان مواد ریز نامحلول روغن کاسته ولی بر میزان اسیدیته روغن افزوده شد. با توجه به نتایج بهینه سازی فرایند می توان بیان نمود که اعمال شرایط دمایی در حدود 70 سانتی گراد و با رطوبت 7.73 و 7.65 درصد دانه های خروجی از دیگ پخت منجر به تولید محصولی با حداقل میزان اسیدیته و مواد ریز نامحلول در روغن و کنجاله ایی با کمترین میزان روغن گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بخش آبادی، حمید، رستمی، محمد، مقیمی، معصومه، بوژمهرانی، ابولفضل، بهلکه، انه بی بی، و تورانی، نگار. (1396). بهینه سازی پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن و تولید کنجاله آفتاب گردان در مقیاس صنعتی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (پیاپی 41))، 27-37. SID. https://sid.ir/paper/143671/fa

    Vancouver: کپی

    بخش آبادی حمید، رستمی محمد، مقیمی معصومه، بوژمهرانی ابولفضل، بهلکه انه بی بی، تورانی نگار. بهینه سازی پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن و تولید کنجاله آفتاب گردان در مقیاس صنعتی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(1 (پیاپی 41)):27-37. Available from: https://sid.ir/paper/143671/fa

    IEEE: کپی

    حمید بخش آبادی، محمد رستمی، معصومه مقیمی، ابولفضل بوژمهرانی، انه بی بی بهلکه، و نگار تورانی، “بهینه سازی پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن و تولید کنجاله آفتاب گردان در مقیاس صنعتی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (پیاپی 41)، pp. 27–37، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143671/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا