APA:
کپیتقی زاده، مسعود، شکرالهی یانچشمه، بهداد، و حامدی شهرکی، فاطمه. (1396). ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی گاودانه (Vicia ervilia) و بررسی خصوصیات عملکردی آرد حاصل از آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (پیاپی 41))، 38-52. SID. https://sid.ir/paper/143679/fa
Vancouver:
کپیتقی زاده مسعود، شکرالهی یانچشمه بهداد، حامدی شهرکی فاطمه. ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی گاودانه (Vicia ervilia) و بررسی خصوصیات عملکردی آرد حاصل از آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(1 (پیاپی 41)):38-52. Available from: https://sid.ir/paper/143679/fa
IEEE:
کپیمسعود تقی زاده، بهداد شکرالهی یانچشمه، و فاطمه حامدی شهرکی، “ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی گاودانه (Vicia ervilia) و بررسی خصوصیات عملکردی آرد حاصل از آن،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (پیاپی 41)، pp. 38–52، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143679/fa