APA:
کپیاسدپور، الهام، جعفری، سیدمهدی، صادقی ماهونک، علیرضا، و قربانی، محمد. (1389). بررسی میزان پروتئین محلول و ظرفیت جذب آب و روغن آرد حاصل از حبوبات مختلف. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(3)، 184-192. SID. https://sid.ir/paper/143739/fa
Vancouver:
کپیاسدپور الهام، جعفری سیدمهدی، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد. بررسی میزان پروتئین محلول و ظرفیت جذب آب و روغن آرد حاصل از حبوبات مختلف. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(3):184-192. Available from: https://sid.ir/paper/143739/fa
IEEE:
کپیالهام اسدپور، سیدمهدی جعفری، علیرضا صادقی ماهونک، و محمد قربانی، “بررسی میزان پروتئین محلول و ظرفیت جذب آب و روغن آرد حاصل از حبوبات مختلف،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 3، pp. 184–192، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143739/fa