APA:
کپیاسدپور، الهام، جعفری، سیدمهدی، صادقی ماهونک، علیرضا، و قربانی، محمد. (1390). بررسی ظرفیت امولسیون کنندگی و کف کنندگی و تاثیر اسیدیته و قدرت یونی بر این ویژگی ها در آرد حاصل از حبوبات مختلف. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(1)، 80-91. SID. https://sid.ir/paper/143648/fa
Vancouver:
کپیاسدپور الهام، جعفری سیدمهدی، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد. بررسی ظرفیت امولسیون کنندگی و کف کنندگی و تاثیر اسیدیته و قدرت یونی بر این ویژگی ها در آرد حاصل از حبوبات مختلف. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(1):80-91. Available from: https://sid.ir/paper/143648/fa
IEEE:
کپیالهام اسدپور، سیدمهدی جعفری، علیرضا صادقی ماهونک، و محمد قربانی، “بررسی ظرفیت امولسیون کنندگی و کف کنندگی و تاثیر اسیدیته و قدرت یونی بر این ویژگی ها در آرد حاصل از حبوبات مختلف،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 1، pp. 80–91، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143648/fa