مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

587
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

763
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی های مورفولوژیکی و مولکولی

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 21

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سرابی جماب، محبوبه، شهیدی، فخری، بهرامی، احمدرضا، مرتضوی، سیدعلی، نصیری، محمدرضا، مهربان سنگ آتش، معصومه، و حسینی نژاد، مرضیه. (1394). جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی های مورفولوژیکی و مولکولی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(1)، 13-21. SID. https://sid.ir/paper/143748/fa

    Vancouver: کپی

    سرابی جماب محبوبه، شهیدی فخری، بهرامی احمدرضا، مرتضوی سیدعلی، نصیری محمدرضا، مهربان سنگ آتش معصومه، حسینی نژاد مرضیه. جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی های مورفولوژیکی و مولکولی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(1):13-21. Available from: https://sid.ir/paper/143748/fa

    IEEE: کپی

    محبوبه سرابی جماب، فخری شهیدی، احمدرضا بهرامی، سیدعلی مرتضوی، محمدرضا نصیری، معصومه مهربان سنگ آتش، و مرضیه حسینی نژاد، “جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی های مورفولوژیکی و مولکولی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 1، pp. 13–21، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143748/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button