APA:
کپیسرابی جماب، محبوبه، شهیدی، فخری، بهرامی، احمدرضا، مرتضوی، سیدعلی، نصیری، محمدرضا، مهربان سنگ آتش، معصومه، و حسینی نژاد، مرضیه. (1394). جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی های مورفولوژیکی و مولکولی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(1)، 13-21. SID. https://sid.ir/paper/143748/fa
Vancouver:
کپیسرابی جماب محبوبه، شهیدی فخری، بهرامی احمدرضا، مرتضوی سیدعلی، نصیری محمدرضا، مهربان سنگ آتش معصومه، حسینی نژاد مرضیه. جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی های مورفولوژیکی و مولکولی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(1):13-21. Available from: https://sid.ir/paper/143748/fa
IEEE:
کپیمحبوبه سرابی جماب، فخری شهیدی، احمدرضا بهرامی، سیدعلی مرتضوی، محمدرضا نصیری، معصومه مهربان سنگ آتش، و مرضیه حسینی نژاد، “جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی های مورفولوژیکی و مولکولی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 1، pp. 13–21، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143748/fa