2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه فارسی
Iranian Food Science and Technology Research Journal
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 870
بازدید 549
نسخه انگلیسی
بهینه سازی فرمولاسیون تولید نوشیدنی تخمیری ماست میوه ای با استفاده از روش سطح پاسخ
علی زاده گودرزی ام البنین | مظاهری طهرانی مصطفی | پورآذرنگ هاشم
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بازدید 1315
جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش های عمده خراسان رضوی بر پایه ویژگی های مورفولوژیکی و مولکولی
سرابی جماب محبوبه | شهیدی فخری | بهرامی احمدرضا | مرتضوی سیدعلی | نصیری محمدرضا | مهربان سنگ آتش معصومه | حسینی نژاد مرضیه
بازدید 579
بررسی روش های مختلف نگهداری و بسته بندی قارچ دکمه ای سفید برای افزایش دوره ماندگاری
صداقت ناصر | واحدی نفیسه
بازدید 1302
تاثیر امواج فراصوت و امولسیفایر مونو دی گلیسرید بر کیفیت کیک فنجانی
پاک باطن سحر | کریمی مهدی | الهامی راد امیرحسین | شیخ الاسلامی زهرا
بازدید 905
اثر پری بیوتیک ها بر تولید ترکیبات ضد میکروبی از لاکتوباسیلوس ها علیه پروتئوس میرابیلیس (سویه ATCC 7002 و سویه PTCC 1076)
گودرزی لیلا | کسری کرمانشاهی روحا
بازدید 873
تاثیر پیش تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی طی فرآیند سرخ کردن عمیق برش های کدو مسمایی (Cucurbita pepo. L)
دلیری نینا | زینالی فریبا | اسمعیلی محسن
بازدید 750
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در بستنی سین بیوتیک سویا
همایونی راد عزیز | رضایی مکرم رضا | نوروزی شراره | دهناد علیرضا | برخورداری علی
بازدید 867
بررسی تاثیر عصاره چوبک به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی
کاراژیان حجت | کیهانی وحید
بازدید 2011
بهینه سازی شرایط تولید کف پایدار چغندرقرمز (Beta vulgaris L) با استفاده از روش سطح پاسخ
عباسی آرزو | محبی محبت | مهدیان الهام
بازدید 582
تاثیر بسته های نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا
فهیمی نیا صلاح | ناصری لطفعلی
بازدید 552
بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک (مقاله کوتاه پژوهشی)
مهران بهاره | فرهوش رضا | شاهدی محمد | شریف علی
بازدید 779
پیش بینی محتوی رطوبت میوه کیوی در خشک کن خلاء با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی (کوتاه پژوهشی)
مجیدزاده حسین | عمادی باقر | فرزاد عبدالعلی
بازدید 882