APA:
کپیکاراژیان، حجت، و کیهانی، وحید. (1394). بررسی تاثیر عصاره چوبک به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(1)، 63-76. SID. https://sid.ir/paper/143751/fa
Vancouver:
کپیکاراژیان حجت، کیهانی وحید. بررسی تاثیر عصاره چوبک به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(1):63-76. Available from: https://sid.ir/paper/143751/fa
IEEE:
کپیحجت کاراژیان، و وحید کیهانی، “بررسی تاثیر عصاره چوبک به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ بر کیفیت کیک اسفنجی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 1، pp. 63–76، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143751/fa