مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,565
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خواص فیزیکی و پردازش تصویر دانه پسته وحشی (بنه)

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 71

چکیده

 تعدادی از ویژگی های فیزیکی دانه پسته وحشی (بنه) توسط روش های تجربی تعیین و نتایج آن با اطلاعات حاصله از روش پردازش تصویر مقایسه شد. نتایج بدست آمده وجود یک همبستگی بالا با مقادیر R2 بین 0.65 تا 0.90 را میان این دو روش نشان داد. میانگین مقادیر اندازه گیری شده توسط روش پردازش تصویر برای نسبت نما, سطح تصویری جسم, ضریب کرویت و ضریب گردی به ترتیب برابر 0.82, 206.6 mm2, 1.164 و 0.84 بودند. میانگین مقادیر محاسبه شده برای قطر هندسی, قطر حسابی, نسبت نما, مساحت سطحی و ضریب کرویت بر اساس داده های ابعاد بدست آمده توسط میکرومتر به ترتیب 175.24mm2, 1.7, 134.5285mm, 7.4531mm و 0.86 بودند. میانگین مقادیر برای وزن واحد, وزن هزار دانه, حجم, دانسیته واقعی, دانسیته توده, نسبت دانسیته و تخلخل به ترتیب برابر 59.97, 596.36kg m-3, 995.68 kg m-3, 0.193 cm3, 194.878g, 0.2045g و %40.02 تعیین شدند. ضریب اصطکاک استاتیک روی 5 نوع سطح از 0.138 برای شیشه, 0.180 برای صفحات آهنی گالوانیزه, 0.266 برای فایبرگلاس, 0.436 برای لاستیک تا 0.459 برای تخته چندلا افزایش یافت. زوایای ریپوز تخلیه و پر کردن به ترتیب 16.01o و 19.92o بدست آمدند. سرعت حد دانه پسته وحشی برابر 8.22 m s-1 بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضوی، سیدمحمدعلی، مظاهری نسب، مسعود، نیک فر، فرشید، و ثنایی فرد، حسام. (1386). خواص فیزیکی و پردازش تصویر دانه پسته وحشی (بنه). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 3(2 (نیمه دوم))، 61-71. SID. https://sid.ir/paper/143761/fa

    Vancouver: کپی

    رضوی سیدمحمدعلی، مظاهری نسب مسعود، نیک فر فرشید، ثنایی فرد حسام. خواص فیزیکی و پردازش تصویر دانه پسته وحشی (بنه). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛3(2 (نیمه دوم)):61-71. Available from: https://sid.ir/paper/143761/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمدعلی رضوی، مسعود مظاهری نسب، فرشید نیک فر، و حسام ثنایی فرد، “خواص فیزیکی و پردازش تصویر دانه پسته وحشی (بنه)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 61–71، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143761/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button