مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,312
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

623
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه فشرده ساز مضاعف برای کاهش حجم بسته های علوفه

صفحات

 صفحه شروع 111 | صفحه پایان 118

چکیده

 به منظور کاهش فضای لازم برای انبار کردن و هزینه حمل و نقل بسته های علوفه و کاه, تدابیری از جمله فشرده سازی مضاعف بسته های علوفه پس از خشک شدن کامل آن توصیه می شود. در تحقیق حاضر یک دستگاه جهت فشرده سازی مضاعف بسته های یونجه و کاه طراحی, ساخته و ارزیابی گردید. از نرم افزارهای Solid works و Nastran به ترتیب برای مدل کردن و تحلیل تنش اجزا واحدهای مختلف این دستگاه استفاده شد. طراحی و ساخت اجزا مختلف سیستم از جمله محفظه فشار, پیستون فشرده کننده و محفظه خروجی دستگاه با توجه به خواص فیزیکی و رئولوژیکی بسته ها انجام شد. تاثیر سه سطح فشرده سازی (30, 40 و 50 درصد کرنش اولیه) بر مقدار بازگشت طولی بسته های دوباره فشرده شده یونجه و کاه با آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی بررسی شد. تاثیر نوع محصول و سطح فشردگی بر مقدار بازگشت طولی بسته ها در داخل کانال آسایش و پس از خروج بسته از دستگاه در سطح احتمال %1 معنی دار بود. بسته های کاه و یونجه دوباره فشرده شده تا حد %50 کاهش طول, بیشترین بازگشت طولی را داشتند. بنابراین برای دستیابی به یک کاهش طول مورد نظر لازم است که کرنش اضافه در حین عمل فشرده سازی مجدد اعمال شود تا این ازدیاد طول جبران گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معصومی، امین اله، همت، عباس، و شهریان، علی. (1388). طراحی, ساخت و ارزیابی دستگاه فشرده ساز مضاعف برای کاهش حجم بسته های علوفه. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 40(2)، 111-118. SID. https://sid.ir/paper/144177/fa

    Vancouver: کپی

    معصومی امین اله، همت عباس، شهریان علی. طراحی, ساخت و ارزیابی دستگاه فشرده ساز مضاعف برای کاهش حجم بسته های علوفه. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1388؛40(2):111-118. Available from: https://sid.ir/paper/144177/fa

    IEEE: کپی

    امین اله معصومی، عباس همت، و علی شهریان، “طراحی, ساخت و ارزیابی دستگاه فشرده ساز مضاعف برای کاهش حجم بسته های علوفه،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 40، no. 2، pp. 111–118، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144177/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button