مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

747
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

154
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین برخی خواص فیزیکی و رئولوژیکی بسته های یونجه و کاه در حین فشردگی مضاعف

صفحات

 صفحه شروع 705 | صفحه پایان 715

چکیده

 به منظور طراحی واحدهای مختلف دستگاه فشرده کن مضاعف بسته های علوفه, تعیین برخی خواص فیزیکی و رئولوژیکی محصولات ذکر شده ضروری می باشد که در تحقیق حاضر انجام گردید. آزمایش ها به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. آزمایش فشردگی به صورت محصور در سه سطح کرنش محوری (25, 35 و 45% طول اولیه) برای بسته های یونجه و کاه انجام گردید. در این آزمایش تاثیر نوع محصول و سطح فشرده سازی بر فشار, مدول الاستیسیته, کاهش تنش و انرژی لازم برای فشرده سازی بررسی شد. نتایج نشان داد که اثر نوع محصول و سطح فشرده سازی, بر پارامترهای به دست آمده بسیار معنی دار بود (P<0.01). بیشترین مقدار فشار, مدول الاستیسیته و انرژی, در نمونه های کاه با کرنش طولی 45% طول اولیه به دست آمد. اثر متقابل محصول و سطح فشردگی بر اولین زمان کاهش تنش بسیار معنی دار بود(P<0.01) . در حالی که نوع محصول و سطح فشردگی بر دومین و سومین زمان کاهش تنش فاقد اثر معنی دار بود(P<0.05) . مدل فابرود (رابطه فشار با چگالی) و هم چنین دو مدل سیتکی و اسبف (رابطه مدول الاستیسیته با چگالی) بر مقادیر اندازه گیری شده طی آزمایش فشرده سازی برازش شدند و ضرایب ثابت آنها برای بسته های یونجه و کاه به دست آمد. ضریب اصطکاک بسته های یونجه و کاه روی دو سطح (آهن و گالوانیزه) در سه سطح نیروی عمودی بر بسته ها اندازه گیری شد. اثر نوع محصول و سطح تماس بر ضریب اصطکاک معنی دار نبود (P<0.05), ولی اثر وزن عمود بر سطح تماس در مقدار ضریب اصطکاک اندازه گیری شده بسیار معنی دار بود(P<0.01) . استحکام کششی ریسمان های کنفی و نایلونی که در بسته بندی متداول, به کار می رود اندازه گیری شد. نتایج نشان داد مقاومت ریسمان های کنفی بیشتر از نایلونی بود و برای مقاومت در پارگی پس از باربرداری 3 رشته ریسمان کنفی به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معصومی، امین اله، و شهریاری، علی. (1388). تعیین برخی خواص فیزیکی و رئولوژیکی بسته های یونجه و کاه در حین فشردگی مضاعف. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 13(47 (ب))، 705-715. SID. https://sid.ir/paper/461059/fa

    Vancouver: کپی

    معصومی امین اله، شهریاری علی. تعیین برخی خواص فیزیکی و رئولوژیکی بسته های یونجه و کاه در حین فشردگی مضاعف. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1388؛13(47 (ب)):705-715. Available from: https://sid.ir/paper/461059/fa

    IEEE: کپی

    امین اله معصومی، و علی شهریاری، “تعیین برخی خواص فیزیکی و رئولوژیکی بسته های یونجه و کاه در حین فشردگی مضاعف،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 13، no. 47 (ب)، pp. 705–715، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/461059/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button