APA:
کپیپیغمبردوست، سیدهادی، همایونی راد، عزیز، بیک زاده، سمیرا، اصغری جعفرآبادی، محمد، و بیک زاده، مهدی. (1395). تاثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی, حسی و بیاتی کیک اسفنجی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 47(1)، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/144236/fa
Vancouver:
کپیپیغمبردوست سیدهادی، همایونی راد عزیز، بیک زاده سمیرا، اصغری جعفرآبادی محمد، بیک زاده مهدی. تاثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی, حسی و بیاتی کیک اسفنجی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1395؛47(1):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/144236/fa
IEEE:
کپیسیدهادی پیغمبردوست، عزیز همایونی راد، سمیرا بیک زاده، محمد اصغری جعفرآبادی، و مهدی بیک زاده، “تاثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی, حسی و بیاتی کیک اسفنجی،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 47، no. 1، pp. 1–9، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144236/fa