APA:
کپیحاج محمدی، اعظم، کرامت، جواد، حجت الاسلامی، محمد، و مولوی، هومان. (1393). بررسی اثر کتیرا بر خواص کیفی کیک اسفنجی. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(42)، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/491879/fa
Vancouver:
کپیحاج محمدی اعظم، کرامت جواد، حجت الاسلامی محمد، مولوی هومان. بررسی اثر کتیرا بر خواص کیفی کیک اسفنجی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(42):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/491879/fa
IEEE:
کپیاعظم حاج محمدی، جواد کرامت، محمد حجت الاسلامی، و هومان مولوی، “بررسی اثر کتیرا بر خواص کیفی کیک اسفنجی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 42، pp. 1–8، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/491879/fa