Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

784
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

587
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

طبقهبندی ارقام مختلف برنج ایرانی و برنج تقلبی بر اساس ترکیبات فرار شناسایی شده با روش بینی الکترونیکی

صفحات

 صفحه شروع 595 | صفحه پایان 606

چکیده

 عطر و رایحه برنج یکی از ویژگی های مهم در بررسی کیفیت و موثر در میزان بازارپسندی آن است. در این پژوهش از یک سامانه بینی الکترونیکی متشکل از شش حسگر نیمه هادی اکسید فلزی به عنوان یک روش غیرمخرب در بررسی امکان تفکیک ارقام مختلف برنج ایرانی و یک نوع برنج تقلبی که از تقلب های رایج در عرضه برنج است, استفاده شده است. روش تحلیل مؤلفه های اصلی با دو مؤلفه اصلی قادر بود 89% از واریانس (تغییرات) داده ها را برای پنج نمونه از ارقام اصلی برنج را پوشش دهد. همچنین این تحلیل توسط دو مؤلفه اصلی اول و دوم, 96% از واریانس داده ها را برای چهار نمونه برنج که شامل دو رقم برنج اصلی و دو نمونه برنج تقلبی است, را توصیف کند. با استفاده از روش تحلیل تفکیک خطی, دقت %100 برای هر دو گروه از نمونه ها به دست آمد. دقت شبکه عصبی مصنوعی در طبقه بندی نمونه ها, 6/98% برای تفکیک دو گروه ارقام ایرانی و نمونه های اختلاطی به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رامش، بهلول، محتسبی، سیدسعید، و رفیعی، شاهین. (1398). طبقهبندی ارقام مختلف برنج ایرانی و برنج تقلبی بر اساس ترکیبات فرار شناسایی شده با روش بینی الکترونیکی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(3 )، 595-606. SID. https://sid.ir/paper/144241/fa

    Vancouver: کپی

    رامش بهلول، محتسبی سیدسعید، رفیعی شاهین. طبقهبندی ارقام مختلف برنج ایرانی و برنج تقلبی بر اساس ترکیبات فرار شناسایی شده با روش بینی الکترونیکی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(3 ):595-606. Available from: https://sid.ir/paper/144241/fa

    IEEE: کپی

    بهلول رامش، سیدسعید محتسبی، و شاهین رفیعی، “طبقهبندی ارقام مختلف برنج ایرانی و برنج تقلبی بر اساس ترکیبات فرار شناسایی شده با روش بینی الکترونیکی،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 3 ، pp. 595–606، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144241/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا