APA:
کپیدارابی، حامد، و زمردیان، علی. (1392). بررسی خواص فیزیکی دانه و بستر لیموترش به عنوان تابعی از رطوبت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(3)، 222-230. SID. https://sid.ir/paper/143612/fa
Vancouver:
کپیدارابی حامد، زمردیان علی. بررسی خواص فیزیکی دانه و بستر لیموترش به عنوان تابعی از رطوبت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(3):222-230. Available from: https://sid.ir/paper/143612/fa
IEEE:
کپیحامد دارابی، و علی زمردیان، “بررسی خواص فیزیکی دانه و بستر لیموترش به عنوان تابعی از رطوبت،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 3، pp. 222–230، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143612/fa