مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

680
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

608
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص فیزیکی دانه و بستر لیموترش به عنوان تابعی از رطوبت

صفحات

 صفحه شروع 222 | صفحه پایان 230

چکیده

لیموترش یکی از مهمترین اقلام مصرفی به صورت تر و خشک می باشد. خشک کردن, درجه بندی و انبارداری از مهمترین مراحل پس از برداشت است که برای انجام مراحل فوق آگاهی از خواص فیزیکی این محصول ضروری می باشد. در این تحقیق اثر پنج سطح رطوبتی (84%, 64%, 44%, 24% و 10% بر پایه تر) رطوبت بر روی ابعاد, کرویت, میانگین هندسی قطرها و جرم حجمی واقعی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین جرم حجمی توده ای و تخلخل در سه چیدمان مختلف (B, A و تصادفی) ارزیابی شد. آزمایشات افت فشار به دو صورت انجام گرفت, آزمایش اول افت فشار در بستر لیموترش در ارتفاع 1 متر در حالت پر کردن تصادفی در 4 عمق بستر (25, 50, 75, 100) سانتیمتر, 4 دمای هوای عبوری (25, 35, 45, 50) درجه سانتیگراد و 11 سرعت عبور جریان هوا (m3m-2s-1) (0.1-1.1) مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش دوم به منظور ارزیابی افت فشار در حالت لایه نازک لیموترش در 5 سطح رطوبتی (84, 64, 44, 24, 10) درصد, 3 طرز قرارگیری (A, B و تصادفی) و 11 سرعت عبور جریان هوا مورد بررسی قرار گرفت. نتایج خواص فیزیکی نشان داد کلیه پارامترهای ذکر شده با کاهش رطوبت, کاهش پیدا کردند. همچنین مشاهده شد با افزایش عمق بستر و سرعت جریان هوا, افت فشار افزایش می یابد. دما در این آزمایش اثر معنی داری بر روی افت فشار نداشت. در حالت لایه نازک مشاهده شد با کاهش رطوبت, افت فشار کاهش می یابد. همچنین مشاهده شد چیدمان B اثر افزایشی بیشتری بر روی افت فشار نسبت به دو چیدمان دیگر داشته است. برای پیش بینی افت فشار در بین مدل های ریاضی مدل ارگان به عنوان بهترین مدل (با بیشترین B2 و کمترین RMSE) برای تبیین رابطه سرعت جریان هوا و افت فشار در بستر لیموترش انتخاب شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دارابی، حامد، و زمردیان، علی. (1392). بررسی خواص فیزیکی دانه و بستر لیموترش به عنوان تابعی از رطوبت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(3)، 222-230. SID. https://sid.ir/paper/143612/fa

    Vancouver: کپی

    دارابی حامد، زمردیان علی. بررسی خواص فیزیکی دانه و بستر لیموترش به عنوان تابعی از رطوبت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(3):222-230. Available from: https://sid.ir/paper/143612/fa

    IEEE: کپی

    حامد دارابی، و علی زمردیان، “بررسی خواص فیزیکی دانه و بستر لیموترش به عنوان تابعی از رطوبت،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 3، pp. 222–230، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143612/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button