APA:
کپیریخته گری، صادق، قنبرزاده، بابک، و غیاثی، بابک. (1390). تاثیر هیدروکلوئید زانتان در بهبود ویژگی های فیزیکی و حسی خمیر و نان بربری. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 42(2)، 205-213. SID. https://sid.ir/paper/144352/fa
Vancouver:
کپیریخته گری صادق، قنبرزاده بابک، غیاثی بابک. تاثیر هیدروکلوئید زانتان در بهبود ویژگی های فیزیکی و حسی خمیر و نان بربری. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1390؛42(2):205-213. Available from: https://sid.ir/paper/144352/fa
IEEE:
کپیصادق ریخته گری، بابک قنبرزاده، و بابک غیاثی، “تاثیر هیدروکلوئید زانتان در بهبود ویژگی های فیزیکی و حسی خمیر و نان بربری،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 42، no. 2، pp. 205–213، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144352/fa