APA:
کپیمحترمی، فروغ، طالبی، انیس، و بنایی کیا، پگاه. (1400). اثر آرد تریتیکاله و بتاگلوکان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(113 )، 351-361. SID. https://sid.ir/paper/406517/fa
Vancouver:
کپیمحترمی فروغ، طالبی انیس، بنایی کیا پگاه. اثر آرد تریتیکاله و بتاگلوکان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(113 ):351-361. Available from: https://sid.ir/paper/406517/fa
IEEE:
کپیفروغ محترمی، انیس طالبی، و پگاه بنایی کیا، “اثر آرد تریتیکاله و بتاگلوکان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی نان بربری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 113 ، pp. 351–361، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406517/fa