APA:
کپیاکبری، نسترن، محمدزاده میلانی، جعفر، و علاالدینی، بهزاد. (1393). بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از پوره سیب زمینی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(3)، 363-373. SID. https://sid.ir/paper/148622/fa
Vancouver:
کپیاکبری نسترن، محمدزاده میلانی جعفر، علاالدینی بهزاد. بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از پوره سیب زمینی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(3):363-373. Available from: https://sid.ir/paper/148622/fa
IEEE:
کپینسترن اکبری، جعفر محمدزاده میلانی، و بهزاد علاالدینی، “بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از پوره سیب زمینی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 3، pp. 363–373، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148622/fa