Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,070
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

608
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی اجزای انار (رقم آلک)

صفحات

 صفحه شروع 175 | صفحه پایان 181

چکیده

 به منظور طراحی تجهیزات نگهداری و انبارداری انار, گرمای ویژه و هدایت حرارتی قسمت های مختلف (رقم آلک) اندازه گیری شد. گرمای ویژه پوست, پی و دانه انار در سه سطح رطوبتی بر پایه تر (30, 50 و 76% برای دانه و پی, 15, 35 و 52% برای پوست) و در چهار سطح دمای (3, 8, 13و 18 درجه سلسیوس), همچنین هدایت گرمایی اجزای مذکور در سه سطح رطوبتی بر پایه تر (25, 50 و 73% برای دانه, 20, 40 و 60% برای پی, 15, 35 و 52% برای پوست) و در سه دمای (5, 13 و 18 درجه سلسیوس) بررسی شد. روش مخلوط برای اندازه گیری گرمای ویژه, روش پراب به منظور تعیین هدایت حرارتی پوست و پی انار و روش سیم داغ برای اندازه گیری هدایت حرارتی دانه انار استفاده شد. با افزایش دما و رطوبت, گرمای ویژه به طور خطی به ترتیب برای دانه, پوست و پی انار در محدوده 1.127 تا 2.789, 1.516 تا 3.411, 0.931 تا 3.066 کیلوژول بر کیلوگرم درجه سلسیوس افزایش یافت. مقادیر هدایت گرمایی برای پوست, پی و دانه به ترتیب در محدوده 0.152 تا 0.422, 0.148 تا 0.412 و 0.131 تا 0.372 وات بر متر درجه سلسیوس تعیین شد. نتایج نشان داد که محتوای رطوبتی و دما تاثیر معنی داری بر روی گرمای ویژه و هدایت گرمایی تمامی قسمت های انار داشتند. برای پیش بینی تغییرات گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار بر حسب توابعی دما و رطوبت از مدل های رگرسیونی با مقادیر بالای ضریب تعیین (R2) استفاده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کیان مهر، محمدحسین، حسن بیگی، سیدرضا، و هاشمی فرددهکردی، سیدحبیب اله. (1390). تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی اجزای انار (رقم آلک). مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 42(2)، 175-181. SID. https://sid.ir/paper/144356/fa

    Vancouver: کپی

    کیان مهر محمدحسین، حسن بیگی سیدرضا، هاشمی فرددهکردی سیدحبیب اله. تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی اجزای انار (رقم آلک). مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1390؛42(2):175-181. Available from: https://sid.ir/paper/144356/fa

    IEEE: کپی

    محمدحسین کیان مهر، سیدرضا حسن بیگی، و سیدحبیب اله هاشمی فرددهکردی، “تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی اجزای انار (رقم آلک)،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 42، no. 2، pp. 175–181، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144356/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا