مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,294
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار (رقم آلک)

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 72

چکیده

 به منظور طراحی تجهیزات نگهداری و انبارداری میوه انار, گرمای ویژه و هدایت گرمایی قسمت های مختلف (پوست, پی, دانه و هسته) انار (رقم آلک) در گستره رطوبتی 34.2 درصد تا 80.1 درصد (بر پایه تر) و چهار دمای (3, 8, 13 و 18) درجه سلسیوس بررسی شد. روش مخلوط برای اندازه گیری گرمای ویژه, روش پراب برای تعیین هدایت حرارتی پوست و پی انار, و روش سیم داغ برای اندازه گیری هدایت حرارتی دانه انار به کار گرفته شد. بررسی ها نشان داد که با افزایش دما و رطوبت, گرمای ویژه به طور خطی برای دانه, پوست, و پی انار در محدوده 1.127 تا 2.789, 1.516 تا 3.411, 0.931 تا 3.066 کیلوژول بر کیلو گرم درجه سلسیوس افزایش می یابد. مقادیر هدایت گرمایی برای پوست, پی, و دانه به ترتیب در محدوده 0.1524 تا 0.4218, 0.1481 تا 0.451, و 0.131 تا 0.4204 وات بر متر کلوین تعیین شد, آنالیز واریانس نشان داد که مقدار رطوبت و دما تاثیر معنی دار بر گرمای ویژه و هدایت گرمایی تمامی قسمت های انار دارند, هر چند اثر مقدار رطوبت, در مقایسه با دما, بیشتر است. برای پیش بینی تغییرات گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار بر حسب تابعی از دما و رطوبت, از مدل های رگرسیون یا مقادیر بالای R2 استفاده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هاشمی فرددهکردی، سیدحبیب اله، الماسی، مرتضی، و مهران زاده، محمد. (1390). تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار (رقم آلک). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 12(4)، 61-72. SID. https://sid.ir/paper/28249/fa

    Vancouver: کپی

    هاشمی فرددهکردی سیدحبیب اله، الماسی مرتضی، مهران زاده محمد. تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار (رقم آلک). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1390؛12(4):61-72. Available from: https://sid.ir/paper/28249/fa

    IEEE: کپی

    سیدحبیب اله هاشمی فرددهکردی، مرتضی الماسی، و محمد مهران زاده، “تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی انار (رقم آلک)،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 12، no. 4، pp. 61–72، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28249/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button