APA:
کپیسلطان زاده، مارال، حصاری، جواد، و پیغمبردوست، سیدهادی. (1398). مطالعه ویژگی های شیمیایی و میکروبی پنیر کوارک پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(2 )، 375-388. SID. https://sid.ir/paper/144476/fa
Vancouver:
کپیسلطان زاده مارال، حصاری جواد، پیغمبردوست سیدهادی. مطالعه ویژگی های شیمیایی و میکروبی پنیر کوارک پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(2 ):375-388. Available from: https://sid.ir/paper/144476/fa
IEEE:
کپیمارال سلطان زاده، جواد حصاری، و سیدهادی پیغمبردوست، “مطالعه ویژگی های شیمیایی و میکروبی پنیر کوارک پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 2 ، pp. 375–388، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144476/fa