APA:
کپیفردوسی فرد، مریم، فاضلی، محمدرضا، صمدی، نسرین، و جمالی فر، حسین. (1390). پایداری شیر پروبیوتیک تخمیری و غیرتخمیری تهیه شده با استفاده از سه گونه بومی لاکتوباسیلوس. علوم غذایی و تغذیه، 8(4 (پیاپی 32))، 13-20. SID. https://sid.ir/paper/143124/fa
Vancouver:
کپیفردوسی فرد مریم، فاضلی محمدرضا، صمدی نسرین، جمالی فر حسین. پایداری شیر پروبیوتیک تخمیری و غیرتخمیری تهیه شده با استفاده از سه گونه بومی لاکتوباسیلوس. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛8(4 (پیاپی 32)):13-20. Available from: https://sid.ir/paper/143124/fa
IEEE:
کپیمریم فردوسی فرد، محمدرضا فاضلی، نسرین صمدی، و حسین جمالی فر، “پایداری شیر پروبیوتیک تخمیری و غیرتخمیری تهیه شده با استفاده از سه گونه بومی لاکتوباسیلوس،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 8، no. 4 (پیاپی 32)، pp. 13–20، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143124/fa