مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,079
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

535
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خشک شدن شلتوک به روش لایه نازک و تعیین ضخامت بهینه با به کارگیری یک خشک کن خورشیدی آزمایشگاهی با جریان جابه جایی آزاد

صفحات

 صفحه شروع 209 | صفحه پایان 218

چکیده

 برنج پس از گندم مهم ترین منبع غذایی مردم ایران است. خشک کردن برنج پس از برداشت, به خاطرداشتن رطوبت بیش از حد مجاز در فراوری و یا انبارداری, لازم و ضروری است. در بیشتر مناطق برنج خیر ایران, این غله به صورت سنتی, با پهن کردن شلتوک در سطح گسترده و با عمق کم در برابر تابش خورشید خشک می شود, که نتیجه آن افزایش افت کمی و کیفی محصول می باشد. زیرا شلتوک بدون هیچ گونه حفاظت و به مدت نسبتا طولانی رها می شود, که سبب هدر رفتن محصول در اثر حمله پرندگان و جوندگان, آلوده شدن به گرد و غبار, خطر باران های موسمی, و ایجاد تنش های حرارتی و رطوبتی می گردد. در این آزمایش خشک کردن شلتوک به روش لایه های نازک, با استفاده از یک خشک کن خورشیدی از نوع غیرفعال مختلط, که جریان هوا در آن به صورت جابه جایی آزاد (در اثر نیروهای محرک شناوری) برقرار می شود, با بهره گیری از معادلات نیوتن و پیج بررسی گردید. هدف اصل این آزمایش بررسی شرایط خشک شدن برنج به روش لایه های نازک و تعیین ضخامت بهینه لایه بود.داده های آزمایشگاهی گویای این است که ضخامت دو سانتی متری همگونی قابل قبولی با مدل های ریاضی حاکم بر خشک شدن به روش لایه های نازک دارد. بنابراین, می توان عمق دو سانتی متری را لایه نازک به حساب آورد, درصورتی که عمق های بیشتر از دو سانتی متر چنین نتیجه ای را به دست نمی دهند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زمردیان، علی، و علامه، علیرضا. (1381). بررسی خشک شدن شلتوک به روش لایه نازک و تعیین ضخامت بهینه با به کارگیری یک خشک کن خورشیدی آزمایشگاهی با جریان جابه جایی آزاد. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 6(4)، 209-218. SID. https://sid.ir/paper/14743/fa

    Vancouver: کپی

    زمردیان علی، علامه علیرضا. بررسی خشک شدن شلتوک به روش لایه نازک و تعیین ضخامت بهینه با به کارگیری یک خشک کن خورشیدی آزمایشگاهی با جریان جابه جایی آزاد. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1381؛6(4):209-218. Available from: https://sid.ir/paper/14743/fa

    IEEE: کپی

    علی زمردیان، و علیرضا علامه، “بررسی خشک شدن شلتوک به روش لایه نازک و تعیین ضخامت بهینه با به کارگیری یک خشک کن خورشیدی آزمایشگاهی با جریان جابه جایی آزاد،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 6، no. 4، pp. 209–218، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/14743/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button