APA:
کپیمحب علی، سجاد، و سالارمعینی، محمد. (1394). بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیره غذایی بر عملکرد رشد, فراسنجه های خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 25(3)، 119-131. SID. https://sid.ir/paper/147552/fa
Vancouver:
کپیمحب علی سجاد، سالارمعینی محمد. بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیره غذایی بر عملکرد رشد, فراسنجه های خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1394؛25(3):119-131. Available from: https://sid.ir/paper/147552/fa
IEEE:
کپیسجاد محب علی، و محمد سالارمعینی، “بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیره غذایی بر عملکرد رشد, فراسنجه های خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 25، no. 3، pp. 119–131، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147552/fa