مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,142
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

571
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیره غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی

صفحات

 صفحه شروع 119 | صفحه پایان 131

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محب علی، سجاد، و سالارمعینی، محمد. (1394). بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیره غذایی بر عملکرد رشد, فراسنجه های خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 25(3)، 119-131. SID. https://sid.ir/paper/147552/fa

    Vancouver: کپی

    محب علی سجاد، سالارمعینی محمد. بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیره غذایی بر عملکرد رشد, فراسنجه های خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1394؛25(3):119-131. Available from: https://sid.ir/paper/147552/fa

    IEEE: کپی

    سجاد محب علی، و محمد سالارمعینی، “بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیره غذایی بر عملکرد رشد, فراسنجه های خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 25، no. 3، pp. 119–131، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147552/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا