مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

518
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

570
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره ای بر عملکرد تولیدی و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی

صفحات

 صفحه شروع 111 | صفحه پایان 121

چکیده

 هدف از پژوهش حاضر, بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره ای بر عملکرد تولیدی و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی بود. برای این منظور, تعداد 320 قطعه بلدرچین ژاپنی بالغ در قالب طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار, 4 تکرار و 16 قطعه پرنده در هر تکرار به مدت 42 روز مورد استفاده قرار گرفت. تیمارها شامل 5 سطح پروتئین جیره به میزان 16, 18, 20, 22 و 24 بودند که در جیره پایه ذرت و سویا تنظیم گردید. پس از دو هفته از تغذیه جیره های آزمایشی, تولید روزانه هر قفس, وزن تخم های تولید شده, مقدار خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی بصورت هفتگی برای مدت شش هفته ثبت گردید. در سه مرحله در پایان هر دو هفته, از هر تکرار 5 تخم بلدرچین به طور تصادفی انتخاب و صفات کیفی تخم ارزیابی شدند. در پایان دوره, از هر تکرار تعداد دو پرنده به صورت تصادفی انتخاب و خون گیری جهت ارزیابی فراسنجه های خونی به عمل آمد. درصد پروتئین جیره اثر معنی داری بر برخی شاخصه های تولیدی و خونی شامل مقاومت پوسته, وزن سفیده, قطر سفیده, وزن زرده, ارتفاع زرده و نیز میزان تری گلیسرید وLDL خون در بلدرچین ژاپنی داشت (05/0>P). بیشترین تأثیر مثبت پروتئین بر میزان مقاومت پوسته, وزن آلبومین, قطر آلبومین در سطح 22 درصد پروتئین جیره مشاهده شد (05/0>P). بیشترین وزن و ارتفاع زرده مربوط به سطح 24 درصد پروتئین جیره ای بود. به طور کلی, استفاده از سطوح 22 و 24 درصد پروتئین در جیره بلدرچین ژاپنی با توجه به داشتن بهترین عملکرد تولیدی, توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دارابی، وحید، طباطبائی وکیلی، صالح، میرزاده، خلیل، و آقایی، علی. (1398). بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره ای بر عملکرد تولیدی و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی. علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران، 13(2 )، 111-121. SID. https://sid.ir/paper/402812/fa

    Vancouver: کپی

    دارابی وحید، طباطبائی وکیلی صالح، میرزاده خلیل، آقایی علی. بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره ای بر عملکرد تولیدی و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی. علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران[Internet]. 1398؛13(2 ):111-121. Available from: https://sid.ir/paper/402812/fa

    IEEE: کپی

    وحید دارابی، صالح طباطبائی وکیلی، خلیل میرزاده، و علی آقایی، “بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره ای بر عملکرد تولیدی و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی،” علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران، vol. 13، no. 2 ، pp. 111–121، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/402812/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button