APA:
کپیدارابی، وحید، طباطبائی وکیلی، صالح، میرزاده، خلیل، و آقایی، علی. (1398). بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره ای بر عملکرد تولیدی و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی. علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران، 13(2 )، 111-121. SID. https://sid.ir/paper/402812/fa
Vancouver:
کپیدارابی وحید، طباطبائی وکیلی صالح، میرزاده خلیل، آقایی علی. بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره ای بر عملکرد تولیدی و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی. علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران[Internet]. 1398؛13(2 ):111-121. Available from: https://sid.ir/paper/402812/fa
IEEE:
کپیوحید دارابی، صالح طباطبائی وکیلی، خلیل میرزاده، و علی آقایی، “بررسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره ای بر عملکرد تولیدی و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی،” علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران، vol. 13، no. 2 ، pp. 111–121، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/402812/fa