مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

605
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

195
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تکمیلی دورگ های بی دانه ی جدید به دست آمده از تلاقی برخی رقم های دانه دار و بی دانه ی انگور

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 13

چکیده

 در این تحقیق به منظور دستیابی به نژادگان (ژنوتیپ)های برتر برای کاربردهای تازه خوری و کشمشی, چهار رقم بی دانه ی ایرانی به عنوان والد پدری و هفت رقم دانه دار به عنوان والد مادری با یکدیگر تلاقی داده شدند. از مجموع 1400 نتاج به دست آمده به ترتیب 322 و 419 نتاج به دست آمده از 28 نوع تلاقی در طی دو سال 1389 و 1390, در کنار والد پدری و همچنین رقم های پرلت و فلیم سیدلس ارزیابی و مقایسه شدند. برای ارزیابی نتاج از هر بوته سه خوشه به طور تصادفی انتخاب و صفات مربوط به خوشه برای آن ها ثبت شد. از هر خوشه پنج حبه به تصادف انتخاب و صفات مربوط برای آن ها ثبت شد. نتاج به دست آمده به چهار کلاس بی دانه, تا حدی بی دانه, تا حدی دانه دار و کامل دانه دار تقسیم شدند. برخی از نتاج بی دانه صفات مطلوبی از جمله بزرگ و گوشتی بودن حبه ها, زودرسی, استحکام خوب حبه به خوشه و تراکم کمتر حبه ها در خوشه, داشتند. در بین کل نتاج ارزیابی شده ی برخی نژادگان ها (B182, N191, J107, B180, K79, C88, L55, A170, M90, L196 و L207) در کلاس بی دانه قرار گرفتند که در بین آن ها نژادگان B182 بزرگ ترین وزن حبه (2/2گرم) را داشت. همچنین نژادگان های مطلوبی چون J113, M91, A196, S66, I116, B186, A201, E148, H3, C95, J69, E159 و N165 در کلاس تا حدی بی دانه قرار گرفتند که در بین آن ها نژادگان J113 بزرگ ترین وزن حبه (9/2گرم) را داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحیمی، علیرضا، عبادی، علی، فتاحی مقدم، محمدرضا، اسمعیلی، مجید، خادمی، اورنگ، و گودرزی، امید. (1397). بررسی تکمیلی دورگ های بی دانه ی جدید به دست آمده از تلاقی برخی رقم های دانه دار و بی دانه ی انگور. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 49(1 )، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/147961/fa

    Vancouver: کپی

    رحیمی علیرضا، عبادی علی، فتاحی مقدم محمدرضا، اسمعیلی مجید، خادمی اورنگ، گودرزی امید. بررسی تکمیلی دورگ های بی دانه ی جدید به دست آمده از تلاقی برخی رقم های دانه دار و بی دانه ی انگور. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1397؛49(1 ):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/147961/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا رحیمی، علی عبادی، محمدرضا فتاحی مقدم، مجید اسمعیلی، اورنگ خادمی، و امید گودرزی، “بررسی تکمیلی دورگ های بی دانه ی جدید به دست آمده از تلاقی برخی رقم های دانه دار و بی دانه ی انگور،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 49، no. 1 ، pp. 1–13، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147961/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button