APA:
کپیوصال طلب، زهرا، و غلامی، منصور. (1391). اثرات اسانس و عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی ویژگی های کیفی انگور طی دوره انبارداری. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 43(2)، 255-265. SID. https://sid.ir/paper/148002/fa
Vancouver:
کپیوصال طلب زهرا، غلامی منصور. اثرات اسانس و عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی ویژگی های کیفی انگور طی دوره انبارداری. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1391؛43(2):255-265. Available from: https://sid.ir/paper/148002/fa
IEEE:
کپیزهرا وصال طلب، و منصور غلامی، “اثرات اسانس و عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی ویژگی های کیفی انگور طی دوره انبارداری،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 43، no. 2، pp. 255–265، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148002/fa