مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,341
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

827
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات اسانس و عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی ویژگی های کیفی انگور طی دوره انبارداری

صفحات

 صفحه شروع 255 | صفحه پایان 265

چکیده

 استفاده از ترکیبات طبیعی نظیر اسانس ها و عصاره های گیاهی راهبرد مناسبی در کنترل پوسیدگی های پس از برداشت و به تاخیر انداختن پیری بافت های گیاهی معرفی شده است. این مطالعه با هدف بررسی اثرات اسانس (به روش تدخینی) و عصاره میخک (به روش غوطه وری) روی کنترل پوسیدگی و برخی ویژگی های کیفی انگور بی دانه سفید طی انبارداری انجام شد. خوشه های انگور پس از تیمار با غلظت های مختلف اسانس (0,‏ 50,‏ 100,‏ 150,‏ 300 و 450 میکرولیتر در لیتر) و عصاره میخک (0,‏ 150,‏ 300,‏ 450 و 600 میکرولیتر در لیتر) به مدت 40 روز در دمای 1 درجه سانتی گراد نگهداری شدند. اسانس میخک در غلظت های مختلف,‏ پوسیدگی,‏ تلفات آب,‏ تجمع مواد جامد محلول,‏ چروکیدگی و قهوه ای شدن چوب خوشه,‏ قهوه ای شدن و ریزش حبه را طی مدت انبارداری کاهش داد. همچنین سرعت کاهش محتوای فنل کل,‏ کاهش اسیدیته و نرم شدن حبه ها را به تاخیر انداخت و نهایتا موجب افزایش مدت نگهداری میوه ها شدند. غلظت های کم تردر افزایش عمر انباری مفیدتر ارزیابی شدند. کاربرد عصاره میخک با توجه به کنترل ضعیف تر پوسیدگی و نیز وقوع کاهش آب و قهوه ای شدن چوب خوشه در تمامی غلظت های به کار رفته,‏ علی رغم ویژگی های مفید آن طی مدت انبارداری به عنوان راه کاری تجاری برای افزایش انبارمانی انگور قابل توصیه نیست.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    وصال طلب، زهرا، و غلامی، منصور. (1391). اثرات اسانس و عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی ویژگی های کیفی انگور طی دوره انبارداری. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 43(2)، 255-265. SID. https://sid.ir/paper/148002/fa

    Vancouver: کپی

    وصال طلب زهرا، غلامی منصور. اثرات اسانس و عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی ویژگی های کیفی انگور طی دوره انبارداری. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1391؛43(2):255-265. Available from: https://sid.ir/paper/148002/fa

    IEEE: کپی

    زهرا وصال طلب، و منصور غلامی، “اثرات اسانس و عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی ویژگی های کیفی انگور طی دوره انبارداری،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 43، no. 2، pp. 255–265، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148002/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button