مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,430
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

900
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر چیتوزان بر افزایش عمر پس از برداشت و ویژگی های کیفی انگور رقم شاهرودی

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 102

چکیده

 چیتوزان به عنوان یک پلیمر زیستی, کاربردهای فراوانی در کشاورزی دارد. پوشش دهی میوه ها و سبزی ها با چیتوزان در افزایش زمان ماندگاری آنها نقش مثبت دارد, زیرا پوشش چیتوزان نوعی بسته بندی فعال ایجاد کرده و از رشد قارچ ها جلوگیری می کند و کیفیت ظاهری میوه ها را به مدت طولانی تری حفظ می نماید. در این آزمایش اثر چیتوزان بر افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت و حفظ کیفیت انگور رقم شاهرودی مورد بررسی قرار گرفت. ابتدا میوه ها با محلول چیتوران 0.5 و 1% تیمار شده و سپس در انبار 2 oC و رطوبت نسبی 90% به مدت 90 روز انبار شدند. تغییرات در وزن, رنگ, pH, فساد و فاکتورهای کیفی میوه مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان دادند که چیتوزان میزان کاهش وزن, فساد, قهوه ای شدن, ترک خوردگی و ریزش حبه ها را کاهش و کیفیت آنها را افزایش داده است. هر چند, دو غلظت مورد استفاده چیتوزان در برخی موارد تفاوت معنی داری با یکدیگر نشان ندادند, اما در برخی موارد غلظت 1% بهتر از 0.5% چیتوزان توانست ضمن افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت انگور, کیفیت آنها را حفظ نماید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مستوفی، یونس، دهستانی اردکانی، مریم، و رضوی، سیدهادی. (1390). اثر چیتوزان بر افزایش عمر پس از برداشت و ویژگی های کیفی انگور رقم شاهرودی. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(30 (ویژه نامه))، 93-102. SID. https://sid.ir/paper/72309/fa

    Vancouver: کپی

    مستوفی یونس، دهستانی اردکانی مریم، رضوی سیدهادی. اثر چیتوزان بر افزایش عمر پس از برداشت و ویژگی های کیفی انگور رقم شاهرودی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(30 (ویژه نامه)):93-102. Available from: https://sid.ir/paper/72309/fa

    IEEE: کپی

    یونس مستوفی، مریم دهستانی اردکانی، و سیدهادی رضوی، “اثر چیتوزان بر افزایش عمر پس از برداشت و ویژگی های کیفی انگور رقم شاهرودی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 30 (ویژه نامه)، pp. 93–102، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72309/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button