APA:
کپیمستوفی، یونس، دهستانی اردکانی، مریم، و رضوی، سیدهادی. (1390). اثر چیتوزان بر افزایش عمر پس از برداشت و ویژگی های کیفی انگور رقم شاهرودی. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(30 (ویژه نامه))، 93-102. SID. https://sid.ir/paper/72309/fa
Vancouver:
کپیمستوفی یونس، دهستانی اردکانی مریم، رضوی سیدهادی. اثر چیتوزان بر افزایش عمر پس از برداشت و ویژگی های کیفی انگور رقم شاهرودی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(30 (ویژه نامه)):93-102. Available from: https://sid.ir/paper/72309/fa
IEEE:
کپییونس مستوفی، مریم دهستانی اردکانی، و سیدهادی رضوی، “اثر چیتوزان بر افزایش عمر پس از برداشت و ویژگی های کیفی انگور رقم شاهرودی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 30 (ویژه نامه)، pp. 93–102، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72309/fa