Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

862
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

529
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر غلظت کلسیم در محلول غذایی و بستر کشت بر عملکرد کمی و کیفی سوسن هیبرید آسیاتیک

صفحات

 صفحه شروع 637 | صفحه پایان 647

چکیده

 به منظور بررسی اثر کلسیم و بستر کشت بر رشد سوسن (هیبرید آسیاتیک سوسن رقم ترسور) و جذب عناصر غذایی, یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با دو فاکتور غلظت کلسیم در محلول غذایی در سه سطح (2, 4 و 6 میلی مولار), و پنج نوع بستر کشت (پرلیت 100 درصد, پرلیت 70 درصد + کوکوپیت 30 درصد, پرلیت 50 درصد + کوکوپیت 50 درصد, کوکوپیت 70 درصد + پرلیت 30 درصد و کوکوپیت 100 درصد) با سه تکرار طراحی و اجرا شد. ارتفاع گیاه, قطر ساقه, ارتفاع زایشی, تعداد جوانه گل, قطر گل, تعداد روز تا گلدهی, وزن خشک و ماندگاری گل و پس از عصاره گیری از ماده خشک اندام هوایی, غلظت نیتروژن, فسفر, پتاسیم, کلسیم و منیزیم اندازه گیری و جذب این عناصر محاسبه شد. نتایج نشان داد که در بستر ترکیب کوکوپیت و پرلیت, با افزایش درصد کوکوپیت در بستر کشت, ارتفاع ساقه گل دهنده و ارتفاع گیاه, قطر ساقه و گل و تعداد جوانه گل که در بازارپسندی سوسن از اهمیت بسزایی برخوردارند, افزایش شایان ملاحظه ای داشتند. در غلظت یکسان کلسیم, مخلوط 70 درصد کوکوپیت با 30 درصد پرلیت منجر به افزایش دوام گل شد, اما در بسترهای کوکوپیت و پرلیت خالص, افزایش غلظت کلسیم سبب افزایش ماندگاری گل شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی ترکاشوند، علی، و سیدی، نجمه. (1394). بررسی اثر غلظت کلسیم در محلول غذایی و بستر کشت بر عملکرد کمی و کیفی سوسن هیبرید آسیاتیک. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 46(4)، 637-647. SID. https://sid.ir/paper/148038/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی ترکاشوند علی، سیدی نجمه. بررسی اثر غلظت کلسیم در محلول غذایی و بستر کشت بر عملکرد کمی و کیفی سوسن هیبرید آسیاتیک. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1394؛46(4):637-647. Available from: https://sid.ir/paper/148038/fa

    IEEE: کپی

    علی محمدی ترکاشوند، و نجمه سیدی، “بررسی اثر غلظت کلسیم در محلول غذایی و بستر کشت بر عملکرد کمی و کیفی سوسن هیبرید آسیاتیک،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 46، no. 4، pp. 637–647، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148038/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا