مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,102
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

600
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مقاومت جوانه زایشی هلو و شلیل به سرما تحت شرایط کنترل شده

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 22

چکیده

 آسیب های ناشی از یخ زدگی می تواند در نتیجه اختلاف در فرایندهای سلولی از جمله وجود تغییراتی در ویژگی های غشاء,‏ اثرات متقابل بین ماکرومولکول ها و واکنش های آنزیمی ایجاد شود. در این آزمایش مقدار کربوهیدرات های محلول و رطوبت نسبی جوانه های زایشی ارقام هلوی جی اچ هیل,‏ البرتا,‏ ردهون,‏ سرخ و سفید مشهد و آمسدن و ارقام شلیل ایندیپندنس,‏ کیوتا,‏ نکتارد 6 و استارگلد,‏ در ماه های آبان,‏ آذر,‏ دی,‏ بهمن و اسفند سال 1388 تحت شرایط طبیعی باغ همچنین میزان نشت الکترولیت ها,‏ مقدار LT50 (دمای کشته شدن 50 درصد از نمونه ها) و کل کربوهیدرات های محلول ارقام تحت شرایط کنترل شده در بهمن ماه سال 1388 محاسبه شد. نتایج نشان داد در شرایط طبیعی,‏ میزان کل کربوهیدرات های جوانه زایشی ارقام هلو و شلیل,‏ در بهمن ماه بیشتر از سایر زمان های مورد مطالعه بود و میزان رطوبت نسبی جوانه در همه ارقام هلو و شلیل با نزدیک شدن به زمان باز شدن جوانه ها افزایش یافت و در اسفند ماه به حداکثر رسید. در شرایط کنترل شده,‏ با کاهش دما مقدار نشت یونی افزایش و مقدار کل قندهای محلول کاهش یافت. همچنین,‏ میزان مقاومت در ارقام هلو و شلیل با یکدیگر متفاوت بود به طوری که ارقام هلوی سرخ و سفید مشهد,‏ ردهون و آمسدن و ارقام شلیل استارگلد و نکتارد شش,‏ مقاوم ترین ارقام به یخ زدگی زمستانه در بهمن ماه بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شجاعی، خاطره، داوری نژاد، غلامحسین، و نظامی، احمد. (1391). بررسی مقاومت جوانه زایشی هلو و شلیل به سرما تحت شرایط کنترل شده. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 43(1)، 13-22. SID. https://sid.ir/paper/148216/fa

    Vancouver: کپی

    شجاعی خاطره، داوری نژاد غلامحسین، نظامی احمد. بررسی مقاومت جوانه زایشی هلو و شلیل به سرما تحت شرایط کنترل شده. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1391؛43(1):13-22. Available from: https://sid.ir/paper/148216/fa

    IEEE: کپی

    خاطره شجاعی، غلامحسین داوری نژاد، و احمد نظامی، “بررسی مقاومت جوانه زایشی هلو و شلیل به سرما تحت شرایط کنترل شده،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 43، no. 1، pp. 13–22، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148216/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button