مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

406
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

648
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر تغذیه برگی آهن و روی بر برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه سیب ’ دلبار استیوال‘

صفحات

 صفحه شروع 265 | صفحه پایان 274

چکیده

 در این پژوهش اثر تغذیه برگی آهن و روی بر ویژگی های کمی و کیفی میوه سیب ’ دلباراستیوال‘ مورد مطالعه قرار گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار روی درختان هشت ساله سیب ’ دلباراستیوال‘ با پایه M9 تحت سیستم تربیت Y در ایستگاه تحقیقاتی گروه مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران انجام شد. در طول فصل رشد درختان با سه غلظت, صفر, 50 و 100 میلی گرم بر لیتر کلات-آهن (Fe-EDDHA) و سه غلظت صفر, 5 و 10 میلی گرم بر لیتر سولفات روی, فاصله 30, 60 و 90 روز بعد از تمام گل محلول-پاشی شدند. میوه ها بعد از برداشت به سردخانه با دمای 1± 0 درجه سلسیوس و رطوبت نسبی 90-85 درصد منتقل و به مدت 5 ماه نگهداری شدند. نمونه ها در زمان برداشت و نیز به فاصله هر یک ماه از سردخانه خارج و از نظر خصوصیات کمی و کیفی اندازه گیری شدند. نتایج آزمایش نشان داد که با افزایش غلظت آهن مصرفی, میزان سفتی بافت, ویتامین ث, مواد جامد محلول, ظرفیت ضد اکسایشی و درصد ماده خشک میوه افزایش یافت. محلول پاشی روی نیز باعث افزایش مقدار ویتامین ث, مواد جامد محلول و درصد ماده خشک شد, اما میزان سفتی بافت گوشت میوه و فنول ها را کاهش داد. در مجموع می توان گفت کاربرد آهن و روی برای بهبود خصوصیات کیفی این رقم سیب مناسب بوده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عسکری سرچشمه، محمدعلی، کرباسی، مریم، طلایی، علیرضا، بابالار، مصباح، و آقاجانی، سمیه. (1398). اثر تغذیه برگی آهن و روی بر برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه سیب ’ دلبار استیوال‘. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 50(2 )، 265-274. SID. https://sid.ir/paper/148310/fa

    Vancouver: کپی

    عسکری سرچشمه محمدعلی، کرباسی مریم، طلایی علیرضا، بابالار مصباح، آقاجانی سمیه. اثر تغذیه برگی آهن و روی بر برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه سیب ’ دلبار استیوال‘. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1398؛50(2 ):265-274. Available from: https://sid.ir/paper/148310/fa

    IEEE: کپی

    محمدعلی عسکری سرچشمه، مریم کرباسی، علیرضا طلایی، مصباح بابالار، و سمیه آقاجانی، “اثر تغذیه برگی آهن و روی بر برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه سیب ’ دلبار استیوال‘،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 50، no. 2 ، pp. 265–274، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148310/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button