مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

366
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

450
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر تغذیه نیتروژن و آهن بر برخی ویژگی های کمی و کیفی سیب رقم گرانی اسمیت

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 23

چکیده

 این تحقیق با هدف تأثیر سطوح مختلف نیتروژن و آهن بر برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه سیب رقم گرانی اسمیت به صورت فاکتوریل و در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در سال 1394 انجام شد. فاکتور اول, نیتروژن از منبع نیترات آمونیوم در سه سطح صفر, 144 و 288 گرم به ازای هر درخت و فاکتور دوم, آهن از منبع Fe-EDDHA در سه سطح صفر, 1500 و 3000 میلی گرم به ازای هر درخت به صورت کاربرد خاکی مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد که شاخص سبزینگی و کارایی عملکرد توسط کاربرد نیتروژن افزایش یافت. بیشترین میزان شاخص سبزینگی (77/58) و کارایی عملکرد (889/0 کیلوگرم بر مترمربع) در سطح 288 گرم نیترات آمونیوم مشاهده شد. کلات آهن موجب افزایش pH عصاره میوه, غلظت آهن میوه و کاهش غلظت پتاسیم برگ شد. همبستگی مثبت و معنی داری بین آنتی اکسیدان کل و آهن برگ (84/0=r), شاخصa* و آهن برگ (68/0=r), پتاسیم برگ و نیتروژن برگ (69/0=r), پتاسیم میوه و نیتروژن میوه (74/0= r), نیتروژن برگ و نیتروژن میوه (66/0=r) مشاهده شد. در مجموع نیترات آمونیوم در سطح 288 گرم, تأثیر بیشتری در بهبود خصوصیات ذکر شده داشت و تغذیه آهن تأثیر چندانی نداشت و به نظر می رسد به مقادیر بالاتری به منظور تأثیرگذاری بهتر, مورد نیاز باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button