مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,094
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

590
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر گوگرد آهک، آمونیوم تیوسولفات و پروهگزادیون- کلسیم بر تنک میوه و بهبود ویژگی های کمی و کیفی میوه هلو رقم رد هیون

صفحات

 صفحه شروع 193 | صفحه پایان 199

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسدی، وهب، امیری، محمداسماعیل، و پیرمرادیان، محسن. (1394). تاثیر گوگرد آهک, آمونیوم تیوسولفات و پروهگزادیون- کلسیم بر تنک میوه و بهبود ویژگی های کمی و کیفی میوه هلو رقم رد هیون. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 46(2)، 193-199. SID. https://sid.ir/paper/148328/fa

    Vancouver: کپی

    اسدی وهب، امیری محمداسماعیل، پیرمرادیان محسن. تاثیر گوگرد آهک, آمونیوم تیوسولفات و پروهگزادیون- کلسیم بر تنک میوه و بهبود ویژگی های کمی و کیفی میوه هلو رقم رد هیون. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1394؛46(2):193-199. Available from: https://sid.ir/paper/148328/fa

    IEEE: کپی

    وهب اسدی، محمداسماعیل امیری، و محسن پیرمرادیان، “تاثیر گوگرد آهک, آمونیوم تیوسولفات و پروهگزادیون- کلسیم بر تنک میوه و بهبود ویژگی های کمی و کیفی میوه هلو رقم رد هیون،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 46، no. 2، pp. 193–199، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148328/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button