APA:
کپیاسدی، وهب، غلامی، منصور، کاظمی، نوشین، و رسولی، موسی. (1398). بررسی تاثیر غلظت و زمان تنک شیمیایی و دستی بر بهبود صفات کمی و کیفی میوه شلیل رقم "شبرنگ". پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، 26(1 )، 89-106. SID. https://sid.ir/paper/155760/fa
Vancouver:
کپیاسدی وهب، غلامی منصور، کاظمی نوشین، رسولی موسی. بررسی تاثیر غلظت و زمان تنک شیمیایی و دستی بر بهبود صفات کمی و کیفی میوه شلیل رقم "شبرنگ". پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1398؛26(1 ):89-106. Available from: https://sid.ir/paper/155760/fa
IEEE:
کپیوهب اسدی، منصور غلامی، نوشین کاظمی، و موسی رسولی، “بررسی تاثیر غلظت و زمان تنک شیمیایی و دستی بر بهبود صفات کمی و کیفی میوه شلیل رقم "شبرنگ"،” پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 26، no. 1 ، pp. 89–106، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/155760/fa