مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

517
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

605
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر فیلم های بسته بندی مختلف بر قابلیت نگهداری و خصوصیات کیفی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)

صفحات

 صفحه شروع 1035 | صفحه پایان 1044

چکیده

 بسته بندی صحیح و مدت زمان مناسب جهت انبارداری از جمله عوامل مهم و تاثیرگذار در حفظ سلامت و کیفیت, کاهش ضایعات, صرفه جویی در هزینه ها و بازارپسندی عمومی محصولاتی نظیر قارچ دکمه ای هستند. تحقیق حاضر به منظور بررسی اثر فیلم بسته بندی (بدون پوشش, پلی وینیل کلراید (سلفون), پلی اتیلن با ضخامت 14, 20, 27 و 38 میکرون, پلاستیک جاذب اتیلن و پلاستیک معمولی) و زمان انبارداری (0, 7, 14 و 21 روز), بر قابلیت نگهداری و خصوصیات کیفی قارچ دکمه ای در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در سال1394 انجام شد. نتایج به دست آمده نشان داد که اثر فیلم بسته بندی, زمان انبارداری و اثر متقابل فیلم و زمان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بیوشیمیایی قارچ دکمه ای در سطح 1% معنی دار بود. به طورکلی فیلم پلی اتیلن با ضخامت 20 میکرون به دلیل حفظ رطوبت قارچ, مواد جامد محلول بالا, اسید قابل تیتراسیون کم, بالاترین شاخص طعم, بهترین کیفیت ظاهری و بازارپسندی, بالاترین ظرفیت آنتی اکسیدانی و میزان قابل قبول ترکیبات فنلی, فلاونوئیدی و ویتامین ث تیمار مناسبی جهت بسته بندی قارچ دکمه ای بود. با توجه به نتایج به دست آمده, پوشش متداول پلی وینیل کلراید نتایج قابل قبولی ارائه نداد. به علاوه با در نظر گرفتن پارامترهای مهم کیفی, می توان قارچ را پس از برداشت, به مدت 7 تا 14روز با کیفیت مناسب نگهداری نمود. در کل با توجه به اثرات مثبت و موثر فیلم پلی اتیلنی, می توان این نوع پوشش را جایگزین بسیار مناسبی برای پوشش پلی وینیل کلراید دانست.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    وارسته، فریال، و زمانی، سحر. (1397). اثر فیلم های بسته بندی مختلف بر قابلیت نگهداری و خصوصیات کیفی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 49(4 )، 1035-1044. SID. https://sid.ir/paper/148350/fa

    Vancouver: کپی

    وارسته فریال، زمانی سحر. اثر فیلم های بسته بندی مختلف بر قابلیت نگهداری و خصوصیات کیفی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1397؛49(4 ):1035-1044. Available from: https://sid.ir/paper/148350/fa

    IEEE: کپی

    فریال وارسته، و سحر زمانی، “اثر فیلم های بسته بندی مختلف بر قابلیت نگهداری و خصوصیات کیفی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 49، no. 4 ، pp. 1035–1044، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148350/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button