مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

939
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

761
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تیمارهای مختلف بر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)

صفحات

 صفحه شروع 135 | صفحه پایان 147

چکیده

 قارچ ها به جهت دارا بودن درصد زیاد آب و ساختار اپیدرمی نازک و متخلخل, ماندگاری بسیار کمتری نسبت به سایر سبزی ها دارند. هدف از پژوهش حاضر, دست یابی به ترکیب کمپوست مناسب و شرایط بهینه نگهداری قارچ دکمه ای به منظور افزایش ماندگاری آن بود. فاکتورهایآزمایشی شامل دو دمای نگهداری 4 و 25 درجه سانتی گراد, دو نوع بسته بندی ظروف شفاف و پوشیده شده با فویل و چهار نوع کمپوست (کلش گندم و کود مرغی, کلش گندم و کود اسبی, کلش برنج و کود مرغی, کلش برنج و تفاله زیتون) بودند. صفاتی مانند درصد کاهش وزن, میزانقهوه ای شدن, درصد ماده خشک, فنول کل و فعالیت آنتی اکسیدانی 7 روز بعد از برداشت برای نمونه های انبار شده در دمای اتاق (25 درجه سانتی گراد) و 25 روز بعد از برداشت برای نمونه های انبار شده در یخچال (4 درجه سانتی گراد) ارزیابی شدند. قارچ های پرورش یافته درکمپوست کلش برنج و تفاله زیتون, بیشترین درصد ماده خشک (11.62 درصد) را در دمای اتاق نشان دادند. قارچ های پرورش یافته در کمپوستکلش برنج و تفاله زیتون, بالاترین فعالیت آنتی اکسیدانی را در دمای یخچال و اتاق زمانی نشان دادند که در ظرف پوشیده شده با فویل نگهداری شدند. طبق نتایج به دست آمده, کمپوست کلش برنج و تفاله زیتون می تواند به عنوان کمپوست مناسب جهت افزایش ماندگاری قارچ دکمه ایمعرفی شود و نیازمند تحقیقات بیشتری است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رمضانی خانوانی، الهام، الفتی، جمالعلی، و رضوی پور، تیمور. (1396). تاثیر تیمارهای مختلف بر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus). تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 7(4 )، 135-147. SID. https://sid.ir/paper/255873/fa

    Vancouver: کپی

    رمضانی خانوانی الهام، الفتی جمالعلی، رضوی پور تیمور. تاثیر تیمارهای مختلف بر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus). تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1396؛7(4 ):135-147. Available from: https://sid.ir/paper/255873/fa

    IEEE: کپی

    الهام رمضانی خانوانی، جمالعلی الفتی، و تیمور رضوی پور، “تاثیر تیمارهای مختلف بر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 7، no. 4 ، pp. 135–147، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/255873/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button