APA:
کپیسلطانی، نعیمه، زینلی، نجمه، و توسلیان، ایرج. (1397). مقایسه اثرات لاکتات کلسیم و پوترسین بر کیفیت پس از برداشت فلفل دلمه ای. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 49(4 )، 973-979. SID. https://sid.ir/paper/148362/fa
Vancouver:
کپیسلطانی نعیمه، زینلی نجمه، توسلیان ایرج. مقایسه اثرات لاکتات کلسیم و پوترسین بر کیفیت پس از برداشت فلفل دلمه ای. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1397؛49(4 ):973-979. Available from: https://sid.ir/paper/148362/fa
IEEE:
کپینعیمه سلطانی، نجمه زینلی، و ایرج توسلیان، “مقایسه اثرات لاکتات کلسیم و پوترسین بر کیفیت پس از برداشت فلفل دلمه ای،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 49، no. 4 ، pp. 973–979، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148362/fa