مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,281
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تغییرات فصلی فیزیکوشیمیایی میوه انار (.Punica granatum L) رقم ملس ترش ساوه

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 38

چکیده

 ایران به عنوان مرکز پیدایش و تنوع انار (Punica grantum L.) معروف است و بیشترین سطح زیر کشت و میزان تولید را در دنیا به خود اختصاص داده و بهترین و بیشترین ارقام انار را دارا می باشد. به منظور پرورش یک رقم میوه به طور اقتصادی در یک منطقه لازم است مدیریت مناسب باغ براساس تغییرات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی که در طول دوره رشد و نمو میوه رخ می دهد انجام شود. در پژوهش حاضر تغییرات فیزیکوشیمیایی میوه انار رقم ملس ترش ساوه در طی رشد و نمو مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان داد که الگوی رشد و نمو میوه انار سیگموئید ساده است. همچنین قطر, طول, حجم, وزن تر, وزن خشک, وزن 100 آریل تر, درصد آریل, درصد آب میوه, پ هاش, مقدار مواد جامد محلول و شاخص طعم در طول دوره رشد و نمو میوه افزایش یافت, در حالی که مقدار اسیدیته قابل تیتراسیون, ضخامت پوسته, درصد پوست و نسبت طول به قطر میوه در طی دوره رشد, از ابتدای تشکیل میوه تا بلوغ و رسیدن کامل آن کاهش یافت. همبستگی بین مقدار مواد جامد محلول و اسیدیته قابل تیتراسیون برای تعیین زمان مطلوب برداشت میوه وجود داشت. در مجموع رقم ملس ترش ساوه یک رقم دیررس است و طول و قطر میوه در مرحله رسیدن کامل میوه تقریبا با هم برابر می باشند. در مرحله رسیدن کامل میوه, پوست میوه %32 و آریل %68 وزن میوه را تشکیل می دهد, در حالیکه %68 وزن آریل را آب میوه تشکیل می دهد. در این مرحله مقدار مواد جامد محلول %18, مقدار اسیدیته قابل تیتراسیون 1 میلی گرم در 100 گرم, پ هاش در حدود 3.40-3.50 و شاخص طعم 18 بودند. نتایج پژوهش حاضر جهت مدیریت صحیح باغ های انار رقم ملس ترش ساوه قابل استفاده خواهد بود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    وارسته، فریال، ارزانی، کاظم، و زمانی، ذبیح اله. (1387). بررسی تغییرات فصلی فیزیکوشیمیایی میوه انار (.Punica granatum L) رقم ملس ترش ساوه. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 39(1)، 29-38. SID. https://sid.ir/paper/148364/fa

    Vancouver: کپی

    وارسته فریال، ارزانی کاظم، زمانی ذبیح اله. بررسی تغییرات فصلی فیزیکوشیمیایی میوه انار (.Punica granatum L) رقم ملس ترش ساوه. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1387؛39(1):29-38. Available from: https://sid.ir/paper/148364/fa

    IEEE: کپی

    فریال وارسته، کاظم ارزانی، و ذبیح اله زمانی، “بررسی تغییرات فصلی فیزیکوشیمیایی میوه انار (.Punica granatum L) رقم ملس ترش ساوه،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 39، no. 1، pp. 29–38، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148364/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button