APA:
کپیفرجی، سکینه، حدادی نژاد، مهدی، عبدوسی، وحید، بساکی، طیبه، و کرمی، ثریا. (1398). اثر تنش خشکی بر محتوی فنل, فلاونوئید و سیانیدین-3-گلوکوزاید آب میوه و عملکرد میوه در ژنوتیپ های بومی انار (Punica granatum L. ). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 35(6 (پیاپی 98) )، 889-901. SID. https://sid.ir/paper/378653/fa
Vancouver:
کپیفرجی سکینه، حدادی نژاد مهدی، عبدوسی وحید، بساکی طیبه، کرمی ثریا. اثر تنش خشکی بر محتوی فنل, فلاونوئید و سیانیدین-3-گلوکوزاید آب میوه و عملکرد میوه در ژنوتیپ های بومی انار (Punica granatum L. ). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1398؛35(6 (پیاپی 98) ):889-901. Available from: https://sid.ir/paper/378653/fa
IEEE:
کپیسکینه فرجی، مهدی حدادی نژاد، وحید عبدوسی، طیبه بساکی، و ثریا کرمی، “اثر تنش خشکی بر محتوی فنل, فلاونوئید و سیانیدین-3-گلوکوزاید آب میوه و عملکرد میوه در ژنوتیپ های بومی انار (Punica granatum L. )،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 35، no. 6 (پیاپی 98) ، pp. 889–901، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/378653/fa