Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

982
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

609
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر محلول پاشی نیتروژن، بور و روی بر میزان اکسین، تشکیل و ریزش میوه در پرتقال تامسون ناول (Citrus sinensis cv. Thomson navel)

صفحات

 صفحه شروع 367 | صفحه پایان 378

چکیده

 به منظور بررسی اثر عناصر غذایی نیتروژن, بور و روی بر میزان اکسین و تشکیل میوه در پرتقال تامسون ناول, آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی با 12 تیمار و 3 تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل اوره در سه سطح (0, 3 و 6 در هزار), اسید بوریک در دو سطح (0 و 0.5 در هزار) و سولفات روی در دو سطح (0 و 3 در هزار) بودند. تعداد گل, میوه اولیه, میوه چه بعد از ریزش خرداد و میوه نهایی شمارش شد. طول و قطر میوه, میزان اکسین منطقه ریزش و عملکرد اندازه گیری شد. مصرف عناصر غذایی اثر معناداری در افزایش تعداد گل, درصد تشکیل میوه اولیه و عملکرد داشتند. کمترین میزان ریزش میوه اولیه و نهایی در تیمار مصرف هم زمان اوره با غلظت 6 در هزار و سولفات روی با غلظت 3 در هزار به دست آمد. بالاترین درصد تشکیل میوه بعد از ریزش خرداد و اکسین, در تیمار اثر متقابل سولفات روی با غلظت 3 در هزار و اسید بوریک با غلظت 0.5 در هزار حاصل شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیدکلایی، فاطمه، و صادقی، حسین. (1394). اثر محلول پاشی نیتروژن, بور و روی بر میزان اکسین, تشکیل و ریزش میوه در پرتقال تامسون ناول (Citrus sinensis cv. Thomson navel). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 46(3)، 367-378. SID. https://sid.ir/paper/148431/fa

    Vancouver: کپی

    سیدکلایی فاطمه، صادقی حسین. اثر محلول پاشی نیتروژن, بور و روی بر میزان اکسین, تشکیل و ریزش میوه در پرتقال تامسون ناول (Citrus sinensis cv. Thomson navel). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1394؛46(3):367-378. Available from: https://sid.ir/paper/148431/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه سیدکلایی، و حسین صادقی، “اثر محلول پاشی نیتروژن, بور و روی بر میزان اکسین, تشکیل و ریزش میوه در پرتقال تامسون ناول (Citrus sinensis cv. Thomson navel)،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 46، no. 3، pp. 367–378، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148431/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا