اثر محلول پاشی آهن و کاربرد خاکی نیتروژن هر یک در سه سطح متفاوت (آهن: صفر، 5 و 10 میلی گرم در لیتر و نیتروژن: صفر، 40 و 60 میلی گرم در کیلوگرم) بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی محصول سیب رقم فوجی (Malus Domestica cv.Fuji) پیوند شده روی پایه مالینگ ( (M9واقع در قطعه آزمایشی سیب دانشگاه تهران در سال 1392 مطالعه شده است. این پژوهش به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام گرفت. براساس نتایج این پژوهش، افزایش سطوح آهن، منجر به افزایش معنا داری در محتوای فنولی و درصد ماده خشک میوه شد. افزایش سطوح نیتروژن نیز سبب افزایش سفتی میوه، افزایش محتوای فنولی، کاهش اسید آسکوربیک، افزایش ماده خشک، کشیدگی میوه و کاهش رنگ گیری پوست میوه شد. اثر متقابل نیتروژن و آهن نیز بر سفتی میوه، محتوای فنولی، میزان اسید آسکوربیک، ماده خشک، عملکرد، کشیدگی میوه و شاخص های رنگی پوست میوه (a*, b*) معنا دار بود. در مجموع می توان غلظت 60 میلی گرم در کیلوگرم نیتروژن به ازای هر درخت را برای بهبود خصوصیات کیفی این رقم مناسب دانست، ولی به نظر می رسد به غلظت های بیشتری از آهن برای تاثیرگذاری نیاز است.