APA:
کپیقادری، ناصر، شکری، بختیار، و جوادی، تیمور. (1396). اثر کربوکسی متیل سلولوز و اسانس بنه به عنوان پوشش خوراکی بر کیفیت میوه انگور رقم رشه نگهداری شده در انبار سرد. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 48(ویژه نامه )، 63-78. SID. https://sid.ir/paper/148443/fa
Vancouver:
کپیقادری ناصر، شکری بختیار، جوادی تیمور. اثر کربوکسی متیل سلولوز و اسانس بنه به عنوان پوشش خوراکی بر کیفیت میوه انگور رقم رشه نگهداری شده در انبار سرد. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1396؛48(ویژه نامه ):63-78. Available from: https://sid.ir/paper/148443/fa
IEEE:
کپیناصر قادری، بختیار شکری، و تیمور جوادی، “اثر کربوکسی متیل سلولوز و اسانس بنه به عنوان پوشش خوراکی بر کیفیت میوه انگور رقم رشه نگهداری شده در انبار سرد،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 48، no. ویژه نامه ، pp. 63–78، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148443/fa