APA:
کپیپناهی، مرضیه، برزگر، حسن، و حجتی، محمد. (1396). بررسی اثر اسانس صمغ بنه بر خواص ضدمیکروبی و ضد اکسایشی فیلم خوراکی نشاسته ای. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 5(1 )، 77-89. SID. https://sid.ir/paper/506879/fa
Vancouver:
کپیپناهی مرضیه، برزگر حسن، حجتی محمد. بررسی اثر اسانس صمغ بنه بر خواص ضدمیکروبی و ضد اکسایشی فیلم خوراکی نشاسته ای. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1396؛5(1 ):77-89. Available from: https://sid.ir/paper/506879/fa
IEEE:
کپیمرضیه پناهی، حسن برزگر، و محمد حجتی، “بررسی اثر اسانس صمغ بنه بر خواص ضدمیکروبی و ضد اکسایشی فیلم خوراکی نشاسته ای،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 5، no. 1 ، pp. 77–89، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/506879/fa