APA:
کپیعلی پور، حمید، و غفاری موفق، فرشته. (1389). تاثیر کاربرد بهاره روغن ولک و ترکیب آن با عناصر غذایی بر صفات فیزیولوژیک, عملکرد و کیفیت میوه پسته. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 41(3)، 275-281. SID. https://sid.ir/paper/148450/fa
Vancouver:
کپیعلی پور حمید، غفاری موفق فرشته. تاثیر کاربرد بهاره روغن ولک و ترکیب آن با عناصر غذایی بر صفات فیزیولوژیک, عملکرد و کیفیت میوه پسته. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1389؛41(3):275-281. Available from: https://sid.ir/paper/148450/fa
IEEE:
کپیحمید علی پور، و فرشته غفاری موفق، “تاثیر کاربرد بهاره روغن ولک و ترکیب آن با عناصر غذایی بر صفات فیزیولوژیک, عملکرد و کیفیت میوه پسته،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 41، no. 3، pp. 275–281، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148450/fa