مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

4,423
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,588
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کاربرد بهاره روغن ولک و ترکیب آن با عناصر غذایی بر صفات فیزیولوژیک، عملکرد و کیفیت میوه پسته

صفحات

 صفحه شروع 275 | صفحه پایان 281

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر کاربرد بهاره روغن ولک (3 و 5 در هزار) به تنهایی و ترکیب آن با 4 نوع کود کامل بر صفات فیزیولوژیک, عملکرد و کیفیت پسته, این تحقیق در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 12 تیمار در سه تکرار بر روی رقم پسته اوحدی در منطقه چترود کرمان به مدت دو سال اجرا گردید. محلول پاشی هر تیمار طی دو مرحله (10 و 30 اردیبهشت) با مقادیر توصیه شده مربوط به هر کود برای هر تیمار انجام شد. بعد از محلول پاشی مرحله دوم, صفات اکوفیزیولوژیک شامل تعرق, دمای سطح برگ, هدایت روزنه ای, میزان فتوسنتز, میزان فلورسنس کلروفیل حداکثر (fm), متغیر (fv), متغیر به حداکثر (fv/fm) و صفات کیفی شامل درصد خندانی, درصد ناخندانی, درصد پوکی, وزن 100 دانه, اونس و وزن کل محصول, همچنین عناصر غذایی برگ شامل میزان فسفر, پتاسیم, آهن, روی, منگنز و مس در نمونه های برگی تهیه شده از درختان در مرداد ماه اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که مصرف مکمل های غذایی به تنهایی می تواند باعث افزایش درصد خندانی و پوکی در محصول گردد ولی اختلاط آنها با روغن ولک در فصل بهار بر روی خصوصیات کیفی محصول اثر منفی دارد. همچنین اختلاط روغن ولک با مکمل های غذایی باعث کاهش درصد خندانی و پوکی در محصول می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی پور، حمید، و غفاری موفق، فرشته. (1389). تاثیر کاربرد بهاره روغن ولک و ترکیب آن با عناصر غذایی بر صفات فیزیولوژیک, عملکرد و کیفیت میوه پسته. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 41(3)، 275-281. SID. https://sid.ir/paper/148450/fa

    Vancouver: کپی

    علی پور حمید، غفاری موفق فرشته. تاثیر کاربرد بهاره روغن ولک و ترکیب آن با عناصر غذایی بر صفات فیزیولوژیک, عملکرد و کیفیت میوه پسته. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1389؛41(3):275-281. Available from: https://sid.ir/paper/148450/fa

    IEEE: کپی

    حمید علی پور، و فرشته غفاری موفق، “تاثیر کاربرد بهاره روغن ولک و ترکیب آن با عناصر غذایی بر صفات فیزیولوژیک, عملکرد و کیفیت میوه پسته،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 41، no. 3، pp. 275–281، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148450/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button