Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

943
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

516
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر حلقه برداری، تنک میوه، اوره، سولفات روی و ساکاروز بر ماندگاری جوانه های گل پسته رقم "اوحدی"

صفحات

 صفحه شروع 265 | صفحه پایان 274

چکیده

 به منظور بررسی اثر حلقه برداری, تنک میوه, اوره, ساکاروز و روی بر ماندگاری جوانه های گل پسته آزمایشی با 12 تیمار شامل حلقه برداری, تنک میوه, اوره  0.5)درصد(, ساکاروز (3 و 5 درصد( و ترکیب هر دو با اوره, سولفات روی 0.05) درصد و 0.1 درصد روی خالص( و ترکیب هر دو با اوره در 3 تکرار و طی دو مرحله در سال های 1386 و 1387 به اجرا در آمد. تیمارها در دو مرحله رشد سریع اندوسپرم و هضم اندوسپرم و شروع تشکیل لپه های بذر اعمال شدند. بر اساس نتایج به دست آمده دراین پژوهش تیمارهای مذکور باعث کاهش درصد ریزش جوانه گل و افزایش وزن خشک آن شدند. کمترین مقدار ریزش و بیشترین وزن خشک جوانه گل مربوط به تیمار حلقه برداری بود. همه تیمارها به جز روی 0.05 درصد و ساکاروز 3 درصد سبب کاهش معنی دار ریزش جوانه ها شدند. همچنین اختلاف وزن خشک جوانه های گل کلیه تیمارها با شاهد معنی دار بود. بررسی روند ماندگاری جوانه های گل نیز نشان داد که بیشترین میزان و سرعت ریزش جوانه های گل در فاصله بین 15 تیر تا 15 مردادماه می باشد که نقش تیمارها کاهش سرعت و مقدار ریزش در این فاصله بود. بین مراحل مختلف تیمار از نظر آماری تفاوت معنی داری وجود نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طلایی، علیرضا، اسماعیلی زاده، مجید، لسانی، حسین، جوان شاه، امان اله، و حکم آبادی، حسین. (1389). اثر حلقه برداری, تنک میوه, اوره, سولفات روی و ساکاروز بر ماندگاری جوانه های گل پسته رقم "اوحدی". مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 41(3)، 265-274. SID. https://sid.ir/paper/148453/fa

    Vancouver: کپی

    طلایی علیرضا، اسماعیلی زاده مجید، لسانی حسین، جوان شاه امان اله، حکم آبادی حسین. اثر حلقه برداری, تنک میوه, اوره, سولفات روی و ساکاروز بر ماندگاری جوانه های گل پسته رقم "اوحدی". مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1389؛41(3):265-274. Available from: https://sid.ir/paper/148453/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا طلایی، مجید اسماعیلی زاده، حسین لسانی، امان اله جوان شاه، و حسین حکم آبادی، “اثر حلقه برداری, تنک میوه, اوره, سولفات روی و ساکاروز بر ماندگاری جوانه های گل پسته رقم "اوحدی"،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 41، no. 3، pp. 265–274، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148453/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا