مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,083
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

نقش تنک شیمیایی ودستی میوه بر حفظ جوانه گل و بهبود کیفیت خشک میوه پسته

صفحات

 صفحه شروع 135 | صفحه پایان 145

چکیده

 به منظور ارزیابی اثرات تنک شیمیایی و دستی بر حفظ جوانه گل پسته: آزمایش هایی در سال های 1382 و 1383 انجام شد. در سال اول, تیمارهای اتفن 100 و 200 میلی گرم در لیتر, اوره 2.5 درصد و 5 درصد, نفتالین استیک اسید 125 و 250 میلی گرم در لیتر و نفتالین استامید 250 و 500 میلی گرم در لیتر روی دو شاخه از 9 درخت یک نواخت با چهار تکرار محلول پاشی شدند. در سال دوم, علاوه بر تیمارهای سال گذشته از تیمارهای تنک دستی (10, 20 و 30 برگچه به ازای هر خوشه میوه) نیز استفاده شد. تمام تیمارهای شیمیایی باعث کاهش ریزش جوانه گل شدند که از این میان, تیمار اتفن 100 و 200 میلی گرم در لیتر در مقایسه با سایر تیمارها بیشترین تاثیر را در حفظ جوانه گل داشت. تیمارهای تنک دستی هم مانند اتفن در کاهش ریزش جوانه گل تاثیر مثبت داشتند. تنک میوه هم چنین, باعث افزایش وزن مغز, کاهش تعداد خشک میوه در هر اونس, کاهش تعداد میوه های پوک و افزایش درصد خندانی میوه ها شد. تنک میوه ها تاثیر معنی داری بر عملکرد شاخه های تیمار شده در سال پرمحصول نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    رمضانیان، اصغر، و راحمی، مجید. (1385). نقش تنک شیمیایی ودستی میوه بر حفظ جوانه گل و بهبود کیفیت خشک میوه پسته. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 10(4 (الف))، 135-145. SID. https://sid.ir/paper/14754/fa

    Vancouver: کپی

    رمضانیان اصغر، راحمی مجید. نقش تنک شیمیایی ودستی میوه بر حفظ جوانه گل و بهبود کیفیت خشک میوه پسته. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1385؛10(4 (الف)):135-145. Available from: https://sid.ir/paper/14754/fa

    IEEE: کپی

    اصغر رمضانیان، و مجید راحمی، “نقش تنک شیمیایی ودستی میوه بر حفظ جوانه گل و بهبود کیفیت خشک میوه پسته،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 10، no. 4 (الف)، pp. 135–145، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/14754/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button